Ο Νικόλαος Κωνσταντινίδης σπούδασε την τέχνη της Ζαχαροπλαστικής και της Σοκολάτας στο Ινστιτούτο Τουρισμού CERIA στο Άντερλεχτ του Βελγίου.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε για 3 χρόνια σαν βοηθός ζαχαροπλάστη σε διάφορες επιχειρήσεις και αργότερα προσλήφθηκε ως τεχνικός σύμβουλος σε εταιρείες α΄υλών αρτοποιείας ζαχαροπλαστικής και παγωτού. Συνολικά εργάστηκε 10 έτη στην εταιρεία ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ, 2 χρόνια στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ και 1 χρόνο στην εταιρεία ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ.

Στα 13 αυτά χρόνια είχε την τύχη να εκπαιδευτεί πολλάκις στα μεγαλύτερα εργοστάσια και σχολές της Ευρώπης στους τομείς της ζαχαροπλαστικής, της σοκολάτας, του παγωτού,  της σφολιάτας, των αρτοσκευασμάτων, των κρουασάν, του catering, της διακόσμησης με πάστα ζάχαρης και είχε συνεχείς συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις της Ευρώπης.

Καθόλη τη διάρκεια αυτής της θητείας πραγματοποίησε χιλιάδες επισκέψεις σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις ζαχαροπλαστικής και εκπαιδεύοντας το προσωπικό τους.

Τα τελευταία 15 χρόνια διατηρεί ζαχαροπλαστεία με διακριτικό τίτλο Νίκος Κωνσταντινίδης Patisserie με αντικείμενο  τη γαλλική ζαχαροπλαστική, τη σοκολάτα, το παγωτό, ποικιλία snack και catering στις περιοχές του Αγίου Δημητρίου και του Αλίμου.

Από τον Σεπτέμβριο του 2015 όλες οι δραστηριότητες μεταφέρθηκαν στο κεντρικό κατάστημα στον Άλιμο (Λεωφ. Καλαμακίου 88). Ένα κατάστημα 600 m2 με ανθρώπινο δυναμικό 15 ατόμων που παράγουν καθημερινά προϊόντα ζαχαροπλαστικής. Η πώληση αφορά αποκλειστικά τα προϊόντα που παράγουμε στον υπερσύγχρονο open view εργαστήριο μας των 220 m2 που δημιουργούνται με αποκλειστικό γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή.

Κατάστημα

Λεωφόρος Καλαμακίου 88
Άλιμος 17455

Επικοινωνία

Τηλ.: 210 98 88 760

 

Social